Emberiség Csoport

emberisegcsoportlogo2014“Hogyan lehetséges, hogy 6.9 milliárd ember, 6.9 milliárd érző lény, aki nyilvánvalóan ugyanazokat a dolgokat akarja: béke, egészség, boldogság, öröm, biztonság, bőség, jólét, lehetőség… Hogyan lehetséges, hogy közel hét milliárd érző lény mind ugyanazt akarja, mind ugyanarra vágyik, ugyanazért dolgozik és egyszerűen képtelen elérni?” – Neale Donald Walsch

Az Emberiség Csoport(Humanity’s Team) egy nemzetközi spirituális mozgalom. Célja kommunikálni és megmutatni az időtlen igazságot hogy Mind Egyek Vagyunk, Istennel és az élettel – törődünk egymással és a világgal amin osztozunk – hogy az emberek tettei tükrözzék ennek mély megértését egy generáción belül.
Hisszük, hogy ezen igazság megélése alapvető a krónikus és akut világszintű problémák megoldásához és létfontosságú a fenntartható békés, harmonikus, boldog világ megteremtéséhez.

Az Emberiség Csoportot Neale Donald Walsch a Beszélgetések Istennel könyvek szerzője hozta létre 2003-ban, válaszul arra az ösztönzésre, melyet e könyvek megírása közben kapott.

Az Emberiség Csoport célul tűzi ki egy új szellemiség(Új Spiritualitás) létrejöttét, mely bővíti és emeli az emberiség jelenlegi hitét Istenről és az életről oly módon, ami változást hozhat abban, ahogy egymás mellett élünk, békét és harmóniát hozva végre a bolygónkra.

Az Új Spiritualitás nem egy új vallás. Inkább egy kiterjesztése minden jelenlegi teológiánknak, aktualizálása, frissítése, átfordítása minden jelenlegi szent tanításunknak, hogy még érvényesebbé váljanak jelen napjainkhoz.

A Kulcs az Új Spiritualitáshoz az a hit, hogy Isten nem különálló senkitől és semmitől – ahogy mi sem.

www.EmberisegCsoport.hu